Per Linzander tar över

Hemsidan kunde igår gå ut med nyheten att Alexander Scott valt att avgå som diktator i klubben. Idag kan vi med stor glädje konstatera att den vakanta platsen redan har tillsatts.

 

Det är trotjänaren Per Linzander som nu har accepterat klubbens förfrågan om att ta över stafettpinnen. Per har spelat i Lokomotiv sedan 1999 då han anslöt till klubben efter att ha avslutat en utlandstjänstgöring i Bosnien. Innan dess var han aktiv medlem i supportergrupperingen "Lenin Locos" och har på så sätt funnits runt klubben näst intill från start.

 

"Det är såklart en stor ära och och glädje att åta mig detta uppdrag även om Alex lämnar en stor kostym att fylla. Det har inte rört sig om några segdragna förhandlingar direkt även om jag ville försäkra mig om att det fanns en samsyn kring hur vi fortsatt ska utveckla klubben, såväl organisatoriskt som sportsligt, innan jag accepterade.

 

Jag tror att jag kan bidra med lite nya infallsvinklar vid träningar och matcher och en något annorlunda, mer högljudd, ledarstil om inte annat. Jag hoppas också att vi gemensamt ska kunna jobba vidare med att utveckla vårat spel under säsongen och på så sätt höja ribban för våra prestationer. Dessutom har jag ju varit med länge och kommer lägga stor vikt på att föra vidare det kulturella arvet. Loket ska vara en klubb där det är kul, välkomnande, och lite, lite annorlunda att spela och verka i. Vi ska definitvt jobba aktivt med Lokomotivandan under säsongen med start redan på det hägrande träningslägret senare i vår.

 

Det ska bli oerhört kul och lärorikt att få göra detta tilsammans med Setta och det känns även skönt att Alex finns kvar i klubben då jag av erfarenhet vet att han gärna delar med sig av sina kunskaper. Det kommer att bli ett bra år!"

 

Hemsidan hälsar härmed Per välkommen till posten och önskar honom stort lycka till med den nya utmaningen!