Lokomotiv Blackeberg visar klass mot FK Bromma och tar serieledningen

Denna artikel sponsrad av O'learys Vällingby 

Här kommer den ultimata matchrapporten för alla Loket-fans där ute! Om du inte redan hört om det, så spelade Lokomotiv Blackeberg en episk match mot FK Bromma på deras hemmaplan nyligen. Och låt mig bara säga, det var en match som verkligen fick hjärtat att slå hårt i bröstet på alla fans!

Men innan vi dyker in i själva matchen, låt mig ge dig en snabb bakgrundshistoria. Så Loket hade tidigare mött FK Bromma i förre säsongens första match och förlorade med 6-3, vilket var ganska svidande för våra killar. Men som en legendarisk comeback, vann Loket sedan mot FK Bromma i säsongsavslutningen med 4-1 på bortaplan. Så det fanns en hel del spänning i luften när de två lagen möttes igen på planen.

Så vad hände då i själva matchen? Jo, Loket drog igång det hela med en fantastisk start! De skapade massor av chanser och precis som i förra matchen, gjorde de det första målet tidigt i matchen. Johan Hedberg var mannen som satte bollen i nätet i den 5:e minuten, och fansen blev alldeles galna av glädje! Johan har tidigare spelat mittback, men han har verkligen imponerat i sin nya roll som forward i de två första matcherna.

Loket fortsatte sedan spela på samma höga tempo och det kändes som om de var det överlägset bästa laget på planen. Tyvärr blev det några avbrott på grund av några mindre skador, men ingenting som kunde stoppa våra krigare från att kämpa vidare.

Sedan hände det som ingen ville se - FK Bromma fick en straff tilldelad till sig i den 72:a minuten. Men ingen behövde oroa sig, för vi har ju serieledande målvakten Gustav Bondesson mellan stolparna! Och Gustav gjorde verkligen skäl för sitt rykte när han räddade straffen med bravur! Fansen jublade och Loket fortsatte att dominera matchen.

Och så, precis när alla trodde att matchen var avgjord, hände det som alla hade väntat på - vår nummer 10 Mohamed Messaoud vann bollen i mitten och skickade en fantastisk assist till Johan Hedberg, som gjorde sitt andra mål för matchen och spiken i kistan var satt! Fansen exploderade i jubel och Loket tog hem ytterligare tre poäng.

Så där har ni det, folks - Lokomotiv Blackebergs episka seger mot FK Bromma! Detta innebär att Loket nu leder serien obesegrade, vilket är en fantastisk start på säsongen! Om ni missade matchen, så kolla in vår Instagram-sida där ni kan se höjdpunkterna från matchen. Och för alla er som var där på plats, tack för att ni stöttade oss och vi ses på nästa match!


Mohamed Messaoud
lokomotivblackeberg@gmail.com