Loket signar Peking-Fällan!

Hemsidan har den stora glädjen att kunna presentera Henrik "Fällan" Fälldin från Norrköping som det senaste nytillskottet till Lokomotivs spelartrupp.

36-årige Fälldin kommer närmast från Krokeks IF i Östergötland och har dessförinnan representerat Bråvalla IK och Smedby AIS. Henrik har nyligen lämnat Norrköing för Hässelby Villastad där han nu bor med fru och två barn.

Henrik själv fick chansen att uttala sig i samband med övergångsförhandlingarna och säger så här om sin nya fotbollstillvaro i huvudstaden:
- Som nyinflyttad surfade jag runt på nätet för att se om det fanns några intressanta klubbar där jag möjligen kunde få utöva min stora passion, fotboll. Ganska snart föll jag för den attityd och förhållningssätt som ”Loket” föreföll representera. En skön samling lirare med ett genuint intresse för fotboll och ett bra synsätt till den sociala sidan av laganda födde mitt intresse för detta lag. Efter provspel så var jag helt övertygad om detta är laget jag vill gå till. Det skall bli mycket intressant att försöka ta en plats i laget och bidra till bra resultat.

Henrik har sin huvudsakliga favoritposition i försvarslinjen och beskriver sig själv som en utpräglad lagspelare med snabbheten, tillslaget och spelförståelsen som främsta egenskaper.

- Vi är jätteglada över att Henrik har valt att skriva på för Loket. Förutom att han är en gedigen mittbackstyp som läser spelet bra och är stark i huvudspelet så bidrar han med välbehövlig rutin samt att han drar upp genomsnittslängden i truppen avsevärt med sina 190 cm. Det är inte att förakta med tanke på att vi har varit längdmässigt underlägsna de allra flesta av våra motståndare de senaste åren.  Dessutom får vi väldigt positiva bilder av Henrik som person och tror och hoppas att han kommer att vara en viktig pjäs i lagbygget såväl på som utanför planen framöver.  säger diktator Linzander i en kommentar till hemsidan.

Hemsidan hälsar Fällan hjärtligt välkommen till Stockholm och Loket!