Lägerrapport del 3: Kristian avgör mot Kungsbacka

Eftter en tidig frukost på lördagsmorgonen så var det nu dags för lägrets sista träningspass. Ett lugnt träningspass. Denna träning var inte på KSC som tidigare utan på Tingbergsvallen, ca 3 km från vårt boende. Fokus lades på fasta situationer, där vi försökte få fram en ny frisparksvariant och sen träna in hörnvarianter, gamla som nya. Efter en avslutsövning så avslutades träningen med finalen i Skills-comp. tävlingen var straffläggning och tabellen såg ut som följande:

Team Darret(Olle, Basse, Karls, Berga) 13p
Team Smurf(Jag, Martin st, Lillen) 13p
Team Hoa-Hoa(Oskar, Hyltan, Alex) 12p

Team Brunk(Emil, Sjöden, Kristian) 12p

Var först semifinaler, där min semifinal var emot Team Brunk. Som var en segdragen historia med nio raka mål ifrån båda lagen. Men som sen avgjordes av att Lillen satte vår 10e, som följdes av en miss utav Emil i kryssribban. Andra semifinalen har jag inte järnkoll på men segrare var i alla fall Team Darret. Så final skulle det bli mot Darret och bronsmatch spelades mellan Hoa-Hoa och Brunk. Segraren i årets Skills-comp gick till Team Darret efter att undertecknad skjutit sin straff över målet och Darret varit klinisk säkra med fem raka mål! Vinnaren fick kvällens middag på Cheers gratis! Förloren i bronsmatchen blev Team Hoa-Hoa som fick som ansvar att fixa fram transporten mot stan, Så Oskar var flitig och tog kontakt med Kungsbackas egna taxi-bolag.

 

Efter träningen så var det då dags för lunch. Laxfile med kokt potatis. Efter detta blev det lugn och ro i ca 1,5 timme i väntan på samling till matchen. Samling 14.40 i lobbyn för matchgenomgång och sen gång till KSC.

 

Matchen drar igång kl 15.30 mot ortslaget Kungsbacka FC. Vi vinner med 1-0(0-0) efter att i vanlig ordning Kristian avgjort matchen. Mer om detta kommer i matchrapporten signerad högerback Oskar Romell

 

Efter detta var det så dags, för den traditionsenliga utgången! Förra året gjorde vi Helsingborg osäkert och i år skulle inte avenyn vara densamma... Efter besvikelsen att byxpressen var borttagna från rummen så tänkte lillen att han skulle försöka få tilgång till ett strykjärn, och efter några minuter igen så kommer han upp med nattmössans egna strykjärn och bräde! haha. Service på hög nivå

 

Efter ex antal öl på rummet så var vi startklara för att 19.00 åka med 4 taxibilar mot stan. Som lustigt nog varierade rätt kraftigt i pris, där vissa fick betala 445 kr och vissa närmare 700 kr. Blev en kort visit på Cheers eftersom att det var ett rätt litet ställe med väldigt mycket folk, så vi käkade o drack tills alla var klara.

 

Då drog vi till hotellet Avalon för att mellanlanda på ett lite lugnare ställe där man kunde snacka med flera än den bredvid sig! Riktigt bra drinkar, min GT var mycket väl godkänd. Enligt rykten så var Basse och Stegfeldts Cosmopolitan också riktigt manliga och goda! Än så länge så var hela truppen samlad men efter detta så ledde Fest-arrangören Marcus "lillen" Brienza två tredjedelar av sällskapet till nattklubben Yakida. Resten av manskapet satt kvar på Avalon för att sen bege sig emot puben "The Scotsmen", som låg vägg till vägg med nattklubben.

 

Jag följde med till Yakida och ungefär efter detta blir allt en aning gråare... haha. Desto fullare man blir desto mer försvinner folk, inget litet ställe vi var på med typ 5 våningar. Så efter ett tag så flyr jag till puben och avslutar kvällen med att ta några pilsner med Oskar och Krille. Vid denna tidpunkt så hade det gamla gardet tackat för sig, och låtit oss "kids" få föra krökar-facklan vidare haha.

Finns lite sköna historier från kvällen, men dessa hänvisar jag till de inblandade. Men det finns både bildbevis och annat som understryker att avenyn inte är densamma längre, och inte Kungsbacka heller för den delen!

Vill till sist rikta ett stort tack till Sjöden som fixat det mesta i förhand till detta läger. Samt ett stort tack till diktatorerna Perry och Setta för bra styrda träningspass etc.

 

Allt för nu!