Lägerrapport del 1

Efter lite strul i natt på min IPad så får jag idag göra ett nytt försök på Perrys dator. Satt halva natten och försökte få det att fungera på "paddan" medan Lillen i singelbädden låg och fick sin skönhetssömn, och Oskar i överslafen låg och snarkade som aldrig förr. Men trots bakslag ska jag nu göra det jag har utlovat, och det är att rapportera om det som försegår här nere i Göteborgsförorten Kungsbacka, där vi i Lokomotiv har precis avklarat dag 1 på årets träningsläger!

Torsdag:
Dagen började med att fem tappra män samlades kl 08.00 vid OKQ8 i brommaplan för avfärd med bil till Sveriges baksida. Det var Oskar som styrde skutan, Hyltan i framsätet som lekledare och Jag Kristian och Basse i baksätet. Första stopet på vägen blev i racing och travhålan Mantorp för pisspaus samt inköp av lite förfriskningar på Statoil. Dagens lunchstopp blev i den charmiga hålan Ulricehamn på någon vägkrog. Där Oskar hade vissa problem att hitta utfarten, så vi fick en liten sightseeing på deras onödigt stora parkeringsplats. Efter ca 6 timmar "on the road" så anlände vi vid hotellet Nattmössan ca kl 14.30. Samtidigt som vi så anlände det gamla gardet till Nattmössan, Från jumbo-taxin så steg Setta, Perry, Alex, Karls och Lillen ut, 900 kr fattigare efter att deras tåg strulat i Göteborg!

 

Efter incheckning och uppackning så var det då dags för lägrets första träningspass. Det var ett lugnt träningspass med mycket fokus på avslut, första övning med skott utifrån som följs upp av ett inlägg. Träningen toppades med första omgången "skills-competition" av 7, Nätet. Innebär att man ska skjuta bollen i mål utan att den nuddar marken, med olika nivåer så åkte folk ut på rullande band vilket slutade med att Sjöden och Lillen blev segrare, undertecknad kom på en tredje plats! I och med det så leder min grupp skills comp, min grupp består av Lillen och Martin St. Sen som avslutning blev det det två-mål, två mål nära varandra med 3 minuters matcher. Bra tempo!

 

Efter träningen och lite duschning så blev mdet middag, som för dagen var kycklinggryta med ris! Efter lite tid att smälta maten så blev det en ca 90 minuter långt teori pass. Handlade om alt mellan himmel och jord, Först lite fokus på det spelmässiga. Samanfattning av 2012 och efter det staka upp lite målsättningar inför 2013, vart vi vill komma i tabellen och vad vi måste göra för att uppnå det! Teoripasset avslutades med en Ekonomi-redovisning som såg ut som man hade trott. Positiva nyheter från kvällen är att den före-detta materialaren i Lokomotiv "Heinz" har gått med på att ha ansvar för materialet år 2013, med hjälp av sin fruga! Väldigt positiva nyheter! Välkommen tillbaka!

passet avslutades med del 2 i Skills-tävlingen, ett LOKET-QUIZ. Tretton frågor som handlar om lokomotiv. Alt ifrån Vad Porsborns ankar-partner hette i TV4 Sport, till vad som egentligen hände när ex-diktator Alex blev utvisad på Ängbys grusplan. Undetecknad fick 11 av 13 rätt, och vinnare av Quizen. Stort! haha. Lillen kom 2a på 10 rätt och det innebär att vårt lag också vann denna skills omgång, vilket då jälvklart innebär att vi är ledare i Skills-tävlingen efter två omgångar!

Olle kom också intågande med ett sent tåg från Stockholm ca kl 23.00, och det märktes kan jag tala om. Bergljung framförallt lät exalterad över detta. Om man kan tyda de läten som kom ifrån rummet bredvid... haha

Allt för nu!