Karl Tapper ansluter till truppen

Denna fredagsmorgon blev allt pappersarbete klart och klubben kan nu stolt avslöja att Karl Tapper återvänder till Loket. Efter en längre dialog har Karl bestämt sig för att skriva på ett korttidskontrakt med klubben. Kontraktet gäller endast under augusti. Trots att kontraktet i bästa fall kommer generera fyra framträdanden är diktatorerna ändå nöjda med denna lösning då truppen inte är den bredaste och det säkerligen är en del skador som fortfarande spökar i laget. Utöver att få den matchvana han är ute efter ser Karl även fram emot att åter spela med goda vänner och med glädje trä på sig Lokomotivtröjan.

"Det ska bli kul att spela igen med laget och att jag ska göra allt för att vi ska ta så många poäng som möjligt." sade värvningen i en kort sammanfattning om sin övergång.

Karl representerade under sina ungdomsår bl.a. Djurgårdens IF och AIK. Karl fyllde nyligen 24 år och har under sina år som senior främst representerat sitt universitetslag i USA; St Leo University. De perioder han varit hemma i Sverige har han tillhört Sundbybergs IK med undantag för våren 2011 då han spelade med Lokomotiv. Karl, eller "Kalle" som han kallas, har främst spelat mittback och högerback under karriären men användes ofta som central mittfältare när han förut spelade i Loket.