Kaptenen har ordet

Med lite mindre än tjugofyra timmar kvar till premiären, så har lagkapten Sebastian "Basse" Asplund valt att vädra några sista väl valda ord till spelare, ledare och uppspelta supportrar. Läs vad kaptenen har att säga och tagga till inför morgondagens batalj.

Nu börjar premiären i division 5 mellersta närma sig. På fredag den 15e april är det dags för premiär och det är ett precis nedflyttat Stureby SK på bortaplan som väntar på oss.

På Enskede IP, kl 20.00 så smäller det. Så mitt tips till alla våra fans är att ta sig dit och stötta det för dagen, röd/vita lok som kommer att gå ut och ge allt!

Till säsongen 2016 är vi efter ett år i den norra serien tillbaka i den mellersta och det är något jag gillar. Korta resvägar för mig som håller till i Gubbängen och förra sejouren i denna serie, år 2014 var lyckosam.

Vi har i år haft en lite annorlunda försäsong då vi till en början var rätt få aktiva spelare. Till den här säsongen valde en del spelare från förra säsongen att sluta eller byta lag och det är så klart tråkigt då många vänner har slutat. Men trots detta är vi fortfarande starka och det ska bli mycket spännande att se vad alla nyförvärv kommer tillföra laget. Det har under försäsongens gång blivit fler och fler som har anslutit till laget, och nu har vi ett lag som jag tror kommer stå pall för en säsong, och göra ett bra resultat.

Jag själv har haft en lite strulig försäsong med mycket sjukdom och jobb. Det gör att jag inte har full koll på min egna form. Men när jag har varit med och spelat, eller när jag följt loket på Twitter, facebook eller instagram så är min känsla att det kommer bli riktigt bra. Bra fart på träningarna och härliga karaktärer, det gör att jag tror på årets upplaga av Lokomotiv Blackeberg.

Imorgon är det dags att starta den nya säsongen, och då kommer vi vara redo! Nu laddar vi allihop som som in i h**vete tills imorgon och så gasar vi från start. Även ni där uppe på läktaren! När vi kör så KÖR vi!!!

/Kapten Sebastian Jerry Asplund