Kapten Asplund har ordet!

Tjäna!

Nu är det dags för mig att ta över stafettpinnen för ”spelarbloggen”. Jag kände när jag fick ansvaret över bloggen att den måste leverera direkt då vårt årliga leger gick av stapeln i slutet av mars. Tyvärr har jag inte alls levt upp till förväntningarna och hittills kammat noll haha men nu är det på gång!

Torsdag 27/3

Så då var det äntligen dags för lokets årliga träningsleger. Själv har jag i alla fall taggat i månader efter dem här dagarna och det pirrade lite i magen när det begav sig iväg mot centralstationen. Erks tog emot mig med öppna armar och sedan tillkom Viktor och bojanic. Joakim Dahlgren kom som vanligt sent och sedan träffade vi även Erton, Oscar Hallberg och Sjödén men dem satt i nån annan vagn. När vi väntade in tåget på perrongen dök den ena b-komikern efter den andra upp till vår(framförallt min och Viktors vilda glädje) Peter Magnusson spottade vi först och det är också han som får stå för stjärnglansen. Sedan tillkom komikerjättar som han i ÖoB-reklamen och Pär grotesko Andersson. Men vi skrattade hela vägen ner till götet;)

Väl på plats mötte vi upp dif-Emil som guidade oss till hotellet med bravur. Rumsindelningen var gjord sen tidigare och fick en riktig drömlott med Sjödén, Erks och hjälten Lillen. Lillen hade gjort Göteborg kvällen innan och rekat lite. Han välkommande oss andra med en rad härliga historier som man inte glömmer i första tagen. Jag , Bojanic, dif-Emil och Erton begav efter en kort stund på hotellet in mot centrala Göteborg och bojanic ville självklart besöka blåvittshopen.  Bojanic var i extas hela vägen och väl där klippte han en tröja för 649 och sen var det träningsdags.

Det var enligt mig en kanonträning med fokus på kondition och presspel. Ett gott betyg till våra diktatorer. Vi avslutade träningen med en sedvanlig skillscompetition! Första deltävlingen var att skjuta bollen över mållinjen ifrån en bestämd plats. Lillen plocka fram Brienza i sig och chippade sig till segern tillsammans med Erks. Stort grattis till er boys och det här var också det sista vi såg av Erik på träningsplanen då erton hade tryck till erks på kvadden. Trist men Erks levererade ändå.

Väl tillbaka på hotellet stod spaghetti och köttfärssås på menyn och det var helt klart godkänt. 20.45 startade vårat lagmöte där vi gick igen målsättningar tillsammans inom laget och där professor Jonte tog oss igenom ekonomin. Vi avslutade med quiz och den vann jag tillsammans med Bojanic, sjukt skönt var det! Kanontrötta gick vi sedan och la oss efter en superbra förstadag.

Jag avslutar genom att dela ut 1, 2 och 3 bananer där 3 är superbra!

1 banan till Jonte för sin blotta närvaro. Räcker så!

2 bananer till Erks som skadade sig efter 1 minut och 43 sekunder(nytt rekord! Bergljung tidigare rekordhavare) men Erks krigade sig ändå igenom första träningen!

3 bananer till Sjödén för utan honom hade vi inte varit här och grymt bra styrt rakt igenom! Tack Sjödén