Inför match: Nortulls SK

Ikväll är det dags för omgång 21 i årets Div 5 mellersta. Det är bortamatch för lokets del på Stadshagens IP mot Nortulls SK.

Nortull ligger för närvarande på en 6e plats i serien på 32 poäng, med en väldigt imponerande målskillnad på +26 med hela 60 gjorda mål, frågan är ju hur de inte har lyckats spela in fler poäng? De har just nu en svit på fyra matcher utan vinst, där de skrapat ihop två poäng. De kommer senast ifrån en 4-0 förlust mot FC Långholmen. På hösten har de totalt samlat ihop nio poäng (2-3-3).

Loket ligger idag på en 5e plats med totalt 35 inspelade poäng. Senast så blev det vinst med 2-1 på hemmaplan mot Gustavsberg, vilket innebär att vi innan kvällens match har två vinster i rad. Loket siktar på att sluta säsongen på över 40 poäng, vilket innebär att de behövs två raka vinster på slutet, och det är just vad målsätningen är ikväll. Ta tre poäng!

Truppen ikväll:
Marco Poblete Gonzalez, Jonatan Karlman, Fredrik Ohlin, Tom Hedström, Jonas Åhman, William Knowles, Kristian Andersson, Joakim Dahlgren, Gustav Stegfeldt, Erik Jörmyr,
Henrik Fälldin, Oscar Hallberg, Sebastian Asplund, Erik Ekengren, Elias Gergi, Marcus Brien.

Avspark på Stadshagens IP ikväll kl 20.00.

Ses då!