Inför match: FK Bromma

Så var det dags för ett efterlängtat derby mot våra rivaler från bromma, FK Bromma. På grund utav serieindelningen fick vi inte tillfälle att möta dem i seriespel förra året, men matcherna mot dem var jämna år 2012 då båda mötena slutade 1-1.

Vi i lokomotiv kommer från fyra raka segrar och formen och självförtroendet är på topp. Senaste matchen slutade med en 4-3 vinst mot Sickla IF, prestationen lämnade mer att önska men vinsttrenden är likväl intakt. Läget i truppen ser idag fortsatt bra ut och vi åker till Södra ängby med en stark sextonmanna-trupp.

FK Bromma har inlett säsongen lite upp och ner. tio poäng på nio matcher, där fem utav dessa matcher har slutat med förlust. De kommer senast ifrån en mycket imponerande 5-0 vinst mot Atletico Nacka, vilket tyder på att de är på rätt väg. Så dagens match kommer definitivt bli en jämn, intensiv och intressant tillställning.

Matchen går av stapeln idag, den 8e juni kl 18.00 på Södra ängby BP, som ligger i närhet utav Islandstorgets tunnelbanestation. Så jag uppmanar därmed alla som vill se ett stekhet bromma-derby, det ända brommaderby som finns att se i seriespel, att komma och titta på rivaliteten samt njuta av det bra vädret. .