Inför match: Åkersberga BK

Ikväll är det dags att säga adjö till sommaren 2015, samt dags för omgång 17 i årets upplaga av division 5 norra.

I afton så är det Åkersberga BK som står för motståndet. ÅBK ligger för närvarande på en 7e plats i tabellen med totalt tjugofem inspelade poäng. De har haft en trevande start på höstsäsongen, på deras fem spelade matcher i augusti så har de spelat in fem poäng. Deras senaste vinst var på hemmaplan, då en övertygande 4-0 vinst mot jumbon FK Bromma.

Loket kommer senast ifrån en dramatisk vinst i slutminuterna mot bottenkollegan Rydbo IF. Har efter uppehållet spelat 4 matcher och vunnit två av dessa matcher.

Åkersberga har denna säsong tagit fler poäng på bortaplan, än på hemmaplan. Vice versa gäller för hemmalaget loket som har tagit samtliga poäng i årets serie på Stora mossens IP. Loket har tagit femton av totalt tjugofyra poäng på hemmaplan, vilket gör Loket till seriens sjunde bästa hemmalag.

Denna match är den sista för denna gång för mittfältaren och stormålskytten Daniel Hinders. Efter denna match så tackar han för sig för jobb utanför sveriges gränser. Redaktionen vill passa på att tacka Daniel för hans insatser på och utanför fotbollsplanen.

Redaktionen uppmanar alla som kan att komma ner och stödja allas vårt lok mot tre nya poäng.

Avspark ikväll kl 20.00 på Stora mossens IP

Stöd loket på plats.

/Redaktionen