Glory Glory Man United!

Igår säkrade Manchester United sitt 20de ligaguld i historien och på vilket jävla sätt dom gjorde det på. Den bästa första kvarten denna säsong resulterade i 2 mål av Robin Van Persie, det andra målet kandiderar nog till årets mål. Kort och gott var Aston Villa inte med i matchen och det resulterade i fyrverkerier i Uniteds anfallsspel. Det är lätt att bli extas av RVP:s prestation, men jag vill ändå passa på att lyfta fram veteranen Giggs som spurtade förbi de 15 år yngre försvararna som om det var en walk in the park(lite som Karlman gör i vår serie?). Även intressant att se om Rooney kommer fungera i rollen som central mittfältare och om han kommer få ökat förtroende där. Enastående säsong av United, ett maskineri som enbart kan stoppas av utländska klubbar!

 

Allt tyngre går det för Djurgården som nu knep jumboplatsen med endast en pinne på fyra matcher. Såren saltades ännu mer när Igboannike satte 1-2 till råttorna i 95te minuten och gnaget inkasserade säsongen första trepoängare. Annars i Allsvenskan har ju Häckens Christoffer Källqvist urläckra tunnel blivit en världskänt klipp och jag önskar att vår käre keeper kunde besitta hälften av den kylan så inte varje inspark ramlar ut till inkast :)
http://www.youtube.com/watch?v=1GGayoojvtc

 

Ikväll väntas det en spännande drabbning i Champions League där Bayern München med Thomas Müller(Simon Bergljung) i spetsen tar emot Xavis(Viktor Cevallos) Barcelona. Man ber till högre makter att Barcelona går hem tomhänta och förnedrade av den tyska maskinen!
Från fotboll till något helt annat, fjortismagneten Justin Bieber är i Stockholm och teasar småflickorna till hysteri, gråt och snyft genom sin närvaro. Bieber "brukar alltid" hälsa på sina fans eller gå ut på balkongen och sjunga någon smörsång enligt hans fans, men vid detta tillfälle när han klev ur bussen och in på Grand hotel var han iklädd i rånarluva och fansen fick se han i dryga 2 sekunder. Alla som är med i Belieber-sekten går självklart bananas och gråt-tv och världen går under-mentaliteten börjar snabbt sprida sig som en löpeld. Den som har en kudde närliggandes kan klicka på länken;
http://www.youtube.com/watch?v=WYRARO-VWTc

 

Själv så börjar jag tappa lite tron på mänskligheten när jag ser detta, folk svimmar och åker till sjukan, för att se en spinkig 19-åring mima på en scen.(Men fan vissa låtar är ju bra...)
Annars har det väl inte hänt så mycket annat värt att anmärka, Kenza kilar fortfarande stadigt med sin pojkvän och Kissie har kvar sina sillisrattar. Allt är som vanligt med andra ord.

 

/Olle "R.Giggs" Nyberg