Förlust mot Wollmars, poäng mot Örby

Sedan hemsidans senaste uppdatering så har det nu gått två matcher, som låg tätt i spelschemat. Blev förlust på bortaplan mot Wollmars FF med 2-1(0-1) och kryss på hemmaplan under gårdagen mot bottenkollegan Örby IS. Måndagkvällens match slutade 3-3(1-1).

Efter en usel start på säsongen, så var juni månad en förbättring och loket har fortsatt på samma spår under augusti månad. Spelet ser bättre ut, men vi har tyvärr ändå alldeles för svårt att göra mål framåt. Vi släpper också in alldeles för enkla mål bakåt. Två stycken faktorer som gör det väldigt mycket svårare att vinna forbollsmatcher.

Gårdagens match var en typisk "sexpoängsmatch" där det kändes som att hela säsongen stod på spel, antingen två poäng ifrån säker mark vid vinst. Eller åtta poäng upp vid förlust.

Matchen svängde åt alla möjliga håll där loket inledde bäst och tog ledningen. Men det hela slutade med att det var hemmalaget som kvitterade tillställningen till 3-3.

Men läget efter nittio minuters spel är att ställningen är status quo, oförändrad. Vilket innebär att loket nu fortfarande har fem poäng upp till Örby, som ligger ovanför strecket.

Nästa match är nu redan på fredag, då på bortaplan mot Mariebergs SK. Avspark kl 18.00 på Stadshagens IP.

/Redaktionen