Förlust mot Parsian

Under gårdagskvällen gästade Lokomotiv Blackeberg Ärvinge BP där Parsian IF stod för motståndet. Efter tio minuter tog hemmalaget ledningen på en låg (misslyckad?) hörna. Efter en luftspark vid främre stolpen rann bollen igenom hela straffområdet till en Parsian-spelare som helt fri vid bortre stolpen kunde trycka in 1-0. Halvleken var annars jämn där Loket vaskade fram en del halvchanser, inte sällan via Oscar Hallbergs långa inkast.

I andra halvlek trycker Loket på för en kvittering. I sin iver att få in en boll blir Loket i stället straffade efter att vid en offensiv hörna blivit nedkontrade. Ställningen var då 2-0 med drygt 20 minuter kvar. Parsian bränner sedan visserligen en bisarr möjlighet där Joakim Dahlgren gör en briljant räddning som sedan rensas bort på mållinjen men Loket skapade, åtminstone, fem högkvalitativa chanser att göra mål i form av frilägen och skott från straffområdeshöjd. Tyvärr ville bollen inte in för dagen och slutsiffrorna skrevs till 2-0.

Lokomotiv Blackeberg parkerar nu snopet på en jumboplats i tabellen men serien är ung och faktum är att inget lag tagit full poäng vilket tyder på att det är en jämn serie. Nästa match spelas mot Hagalund på lördag kl 16.00 på vad som väntas vara ett soldränkt Skytteholms IP.