Björn Källgren klar för Loket

Det är med stor glädje som vi nu kan offentliggöra att Björn Källgren är en del av Lokomotiv Blackebergs organisation. 25-årige Källgren kommer närmast från spel med Sils IF i Västergötland. I sina hemtrakter har Björn gjort sig ett namn som målspruta av rang med snabbhet i djupled som yttersta spetskompetens. I sin ungdom var Björn föremål för intresse från ett antal av landets mer förnäma klubbar och även om proffskontraktet till slut uteblev så är det en mycket kompetent spelare som nu kritat på Loket-kontraktet.

Det krävdes ingen längre tids provspel innan klubbledningen fastslog att Björn var högintressant för Lokomotiv. "Vi kände tidigt att detta var precis den typ av nyförvärv som vi sökt med ljus och lykta efter. En snabb forwardstyp med bra avslut och en härlig attityd på planen. Mängden glidtacklingar har mångdubblats på de träningar han har varit med. Björn är en klasspelare med en karaktäristik som passar bra in i Lokomotiv. Det ska bli oerhört intressant att se hur vi bäst kan använda Björn och hans egenskaper för att lyfta vårt spel till nya höjder. Vi hoppas också att han ska trivas bra här bland alla andra galningar i Loket!" säger diktator Linzander i en kommentar till hemsidan.

"Det ska bli kul att komma igång och jag ser verkligen fram emot att få dra på mig Loket-tröjan!" säger huvudpersonen själv när övergången gick i lås strax innan midnatt, natten till lördag. Detta innebär att Björn är helt spelklar till matchen mot IFK Täby nästa lördag.

Redaktionen hälsar Björn hjärligt välkommen till Lokomotiv Blackeberg och hoppas på en lång och produktiv karriär i västerorts finaste kvartersgäng!

Inom de närmsta veckorna räknar klubbledningen med att kunna presentera ytterligare något eller några nya namn i spelartruppen.